Skip to main content
Home » Find a KGH teacher » Nataša Borota

Nataša Borota – Urbana Mama

Ukoliko želiš da imaš najbolje porođajno iskustvo, na pravom si mestu:)

Bilo da se porađaš u porodilištu ili kod kuće, imaš planiran carski rez ili se desi neplaniran, tu sam da ti pomognem da dobiješ sve moguće informacije, da doneseš odluke i izboriš za sebe kako bi imala najbolji mogući porođaj.

Saznaćeš sve o porođaju, o “bolu”, olakšavanju porođajne boli, tehnikama disanja, relaksacijama, afirmacijama, napinajanu (da ili ne), intervencijama u porodilištu, indukciji, stimulaciji, situacijama šta ako?, zlatnom satu i imaćeš sve potrebne informacije i naučićeš kako da doneseš najbolje odluke za sebe i svoju bebu.

Predavanja su online, uživo ili individualno.

Tata je dobrodošao :)

Možeš me kontaktirati putem instagram ili fb stranice Urbana Mama – joga za trudnice ili pozivom na mobilni.

Ko sam ja?

Nataša Borota, mama, babica, instruktorka joge za trudnice, pripreme za porođaj i hipnoporođajni učitelj. Pomažem trudnicama da dožive porođaj bez straha kroz pokret i hipnoporođajnu pripremu. Osnivač škole roditeljstva, Azbuka roditeljstva. Svakog meseca organizujemo besplatna online predavanja za roditelje sa raznim predavačima poput fizioterapeuta (baby handling), patronažne sestre (nega bebe – kupanje i povijanje bebe) ginekologa, anesteziologa.